Go Digital Eva brouwer | digitalants.nl

In deze aflevering praat ik met Eva Brouwer – presentator bij RTV Utrecht en initiatiefnemer van Prêt-à-present – over jezelf ontspannen en professioneel presenteren op video. Deze aflevering van Go Digital zit tot het randje toe vol met tips en uitleg zodat jij ook aan de slag kunt- en durft! – te gaan met het opnemen van video’s op facebook of bijvoorbeeld voor periscope.

De allergrootste eye-opener voor mij was toen Eva vertelde dat je helemaal niet dat perfecte plaatje hoeft te maken en een deskundige hoeft te spelen: “Hoe dichter je bij jezelf blijft en hoe meer spreektaal je gebruikt hoe beter het overkomt bij je publiek. ”

Go Digital Eva Brouwer | digitalants.nlMeer Eva:

  • pakjepodium.nl: op 9 mei 2016 begint haar nieuwe programma: leer jezelf presenteren op video én op een podium.
  • Wordt lid van haar Facebook-groep ‘pretapresent’ waar je regelmatig een handig videofilmpje met de handigste tips over jezelf presenteren krijgt
  • Op pretapresent.nl vind je ook Prêt-à-present TV, video-interviews met inspirerende ondernemers.