Over

Digital Ants en Daniëlle Jansen

Danielle Jansen | digitalants.nl

Digital Ants is het bedrijf van Daniëlle Jansen. Ik help de overheid, bedrijven, zzp- ers en not-for-profit organisaties om gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet om samen dingen tot stand te brengen, te veranderen, te leren en kennis te delen. Door het internet is alles en iedereen binnen handbereik. Waarom denken dat kennis, innovatieve veranderkracht en inspirerende meedenkers en -doeners alleen binnen de muren van jouw organisatie aanwezig zijn?

>> Van digitale duizendpoot tot mindvolle mier (pdf, 734 kB): in deze digitale brochure lees je van alles over mij. Altijd al willen weten wat mijn ikigai is? Of waarom mijn ochtendroutines voor mij de beste warming-up voor de dag zijn?

Samenwerken en kennisdelen

Mijn werkzaamheden als dwarsdenker en community manager bevinden zich inhoudelijk op vele vlakken. Mijn focus is altijd beter en effectiever kennisdelen en samenwerken. Op welke manier dan ook. De basis voor mijn zienswijze zijn de uitgangspunten van gaming: op welke manier kan je in een zakelijke werkomgeving met net zoveel plezier, passie en gedegenheid samenwerken en naar eigen inzicht kennis delen met collega’s binnen de organisatie en andere experts daarbuiten. Het liefst weer met zo weinig mogelijk hiërarchische aansturing: kernwoorden van samenwerken en kennisdelen zijn passie, vakkennis, initiatief en plezier. De kracht van het online netwerk is onontbeerlijk.

Opdrachtgevers

Recente opdrachtgevers zijn: Ministerie Infrastructuur & Milieu (Deltacommissaris), Ministerie van Binnenlandse Zaken, Topsector Agro& Food, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, de Raad voor de Kinderbescherming, Gemeente Amsterdam, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Ministerie van Algemene Zaken (Project Rijkslogo).

Mieren?

En waarom die mieren? Mieren zijn supereffectieve samenwerkers. Zonder dat ze een koningin, baas, manager of andere meerdere organiseren ze hun community supereffectief. Ze hebben niemand nodig die hen vertelt wat ze moeten doen: door uitproberen, falen, opnieuw proberen werken ze samen en onderhouden zo hun mierenkolonie, zorgen ze voor voldoende eten en doen ze alle werktaken. Simpel.

Bekijk meer van mij op: twitter (@ecritures), LinkedIn of FaceBook. Je kunt whatsappen (of old skool bellen) op 06-5182.3336 of een mail sturen via danielle@digitalants.nl