Mind your business | digitalants.nl

Mind your business

Heb jij ook het gevoel overweldigd te worden door informatie stress?

Word je ook voortdurend afgeleid door wat er online allemaal gebeurt?

Heb je ook behoefte aan wat meer rust in je hoofd?

Wil je ook alles wel eens uit je hoofd óp papier krijgen?

Ben je benieuwd hoe je wilde plannen en gave ideeën omzet in resultaten?

Schrijf je in en doe vanaf 11 april mee met 'Mind your business'.

Mind your business | schrijf je in

De juiste middelen én de juiste mindset

Met de cursus 'Mind your business' ga je vanaf 11 april zeven weken zelf aan de slag om weer productief te werken en met focus en aandacht aan de slag te gaan. Krijg je werk weer onder controle. Breng weer ontspanning en rust in je leven. En leer je hoe je concreet van idee naar resultaat toewerkt.

Minder informatiestress

Wil je ook werken met meer aandacht, meer rust en meer ontspanning? En zorgen voor minder informatiestress en minder afleiding in je dagelijkse werk? Ervaar hoe mindfulness je productiever maakt. Begin met digitaal declutteren: ook digitaal kun je minimaliseren.

Van plan naar resultaat met focus en ontspanning

Maak een eind aan online informatiestress

Start met een productieve ochtendroutine

Houd een overzichtelijke actielijst bij met to do's en to don'ts

Ervaar hoe mindfulness je productiever en minder gestresst maakt

Werk toe naar jouw zakelijke en persoonlijke doelen

Maak kennis met een aantal onmisbare basisprogramma's  en apps om zonder afleiding aan het werk te blijven

Begin met digitaal declutteren: ook digitaal kun je minimaliseren

Krijg je mailbox weer op orde en laat je mail niet langer bepalen hoe jij je werk indeelt

Online leeromgeving

Je volgt de training 'Mind your business' via een (besloten) online leeromgeving op het moment dat het jou uitkomt. Iedere week komt er een nieuwe module beschikbaar die je in je eigen tempo kunt volgen. Log in en volg de lesstof wanneer het jou uitkomt.

In de cursus 'Mind your business' krijg je in de lesstof

tientallen nieuw geproduceerde video's

talloze oefeningen

worksheets en een workbook

screencasts van de onmisbare programma's en apps

Persoonlijke ondersteuning via mail en whatsapp waarbij je onbeperkt je vragen kunt stellen en je ideeën met mij kunt bespreken.

Mind your business in zeven modules

Planning en visie

In de module 'Planning en visie' ga je vooral op zoek naar *waar* je focus nu eigenlijk op gericht moeten zijn. Ken jij jouw 'ikigai'? Weet jij waarvoor je 's ochtends je bed uitkomt? Deze week maak je een vision board, een to don't lijst en kijk je naar je jaar- en weekplanning. Is een bullet journal iets voor jou?

Mindfulness

Er is niets zweverigs aan mindfulness; integendeel het is heel down-to-earth. Even stil staan bij wat er is, hoe jij je voelt, hoe de dingen gaan. That's it. In deze module maak je kennis met verschillende mindfulness-oefeningen. Je zult in de loop van de tijd ervaren hoe een meer mindvolle houding, waarbij je minder voortdurend terugdenkt aan wat geweest is of piekert over wat komen gaat, je rust geeft die ook een positieve invloed heeft op je dagelijkse concentratie en focus.

Ochtendroutines

In deze module introduceer ik een aantal ochtendroutines: activiteiten die je 's ochtends kunt uitvoeren voordat je aan het werk gaat. En niet zo maar willekeurige dingen, maar activiteiten die je echt helpen de dag actiever en met veel meer focus door te komen. Vergelijk het maar met de warming-up voor het sporten. De ochtendroutines laten je ervaren op welke manier jij je geest en je lijf kunt voorbereiden en opwarmen voor een productieve werkdag.

Basisprogramma's en apps

In deze module ga je aan de met een aantal programma's die je echt helpen met het georganiseerd werken. Duidelijke screencasts laten je zien op welke manier jij handige hulpprogramma's als Pocket, Feedly, Evernote maar ook DropBox of ifthisthenthat.com kunt gebruiken om orde in je digitale chaos te scheppen.

Je mail op orde

Dat informatiestress overweldigend is hoef ik jou niet meer te vertellen. Deze week besteed je veel tijd aan het op orde krijgen van je mailbox.  En je mailbox op orde krijgen is 1 ding, op orde houden is natuurlijk nog veel belangrijker. Daar blijf je altijd mee bezig. Deze (intensieve) module geeft je verschillende handvatten om zo weinig mogelijk met je mail bezig te zijn. Want voor veel ondernemers is het een halve dagtaak om hun mail af te handelen. Soms kost het zoveel tijd dat je geen tijd meer hebt om je werk te doen. Herkenbaar?

De module bestaat uit tien video's. In iedere video vertel ik over dé manier om je mail onder controle te houden. Zo maak je kennis met een handig stappenplan, leer je hoe je zelf minder gaat mailen en laat ik handige tips zien waardoor je veel minder mail ontvangt. Je ziet dat een hoop dingen die je nu nog in je mail doet veel beter gedaan kunnen worden met de basisprogramma's waar je de afgelopen weken mee bezig bent geweest.

 Workflow & Concentratie

Leuk hoor, weer allemaal (nieuwe) programma's die je moet gaan leren en bijhouden. Nee juist niet. In de module Basisprogramma's en apps heb je kennis gemaakt met alle programma's die je nodig hebt om met focus en veel minder afleiding te werken. In deze module ga je aan de slag om een workflow te maken die werkt voor jou. Gooi alle overbodige programma's de deur uit. Maak een weloverwogen keuze voor een praktische werkwijze die voor jou het beste werkt. Na deze module kun je iedere dag weer zonder afleiding en met veel meer concentratie aan de slag.

Digitaal minimaliseren

In deze laatste module gaan we ook weer opruimen. Afscheid nemen van alle digitale overbodige spullen die op je pc, laptop, tablet en telefoon rondzwerven. Of eigenlijk: ruimte maken voor de dingen die er wel toe doen. Organiseren van digitale spullen zodat het weer een overzichtelijk geheel wordt.

Daniëlle Jansen | digitalants.nl

Persoonlijke ondersteuning

Er is veel ruimte om de vragen te stellen, praktische problemen waar jij tegenaan loopt aan te kaarten en je ambitieuze ideeën te bespreken via de mail en de whatsapp. Er zijn ook (maar tien!) VIP-plaatsen beschikbaar. Bij een VIP-training kun je ook drie keer een persoonlijk coachingsgesprek via Skype houden.

Schrijf je in en doe mee!

Wacht niet langer en gun je zelf een stressvrije werkweek. Mind your business en werk met meer focus van plan naar resultaat. Ervaar de voordelen van meer focus, meer concentratie en een productieve mindset die met aandacht aan het werk is. En begin vanaf 11 april met de cursus 'Mind your business'.
[go_pricing id="myb"]