Slimmer werken – of productiever werken – gaat niet over nog harder werken. Of nog meer dingen op je actielijst proppen. Je moet slimmer aan de slag met mogelijkheden die het web je biedt om productiever, slimmer en sneller je werk te doen. Het kan ook slim zijn om gebruik te maken van een virtuele assistent om werkzaamheden uit te besteden.

En vooral, zorg voor een mindful mindset met genoeg ontspanning, slaap en beweging.

Slimmer werken, niet harder! | digital ants

Nieuw! Online training ‘Mind your business’

mind your business | digitalants.nlOp 1 mei 2017 gaat ‘ie weer van start: de spiksplinternieuwe training ‘Mind your business’. Ga jij ook eindelijk een einde maken aan jouw online informatiestress? Is het tijd voor meer aandacht, concentratie en ontspanning? En heb je behoefte aan veel minder stress, online afleiding en digitale overload? Dan is ‘Mind your business’ iets voor jou!

In een besloten leeromgeving kun je de verschillende lesmodules volgen wanneer het jou uitkomt. En natuurlijk is er veel ruimte voor persoonlijke online ondersteuning. Tientallen nieuw geproduceerde inspirerende video’s bomvol onmisbare informatie, inspirerende screencasts, worksheets en een eigen werkboek en inspiratiemails. Heel veel meer info over ‘Mind your Business’: schrijf je in en verzeker jezelf van een van de slechts twintig beschikbare plekken.

Volg de (gratis) online training ‘Slimmer werken met een lege inbox’

ecourse lege inboxHeb jij ook een overvolle mailbox waarin mailtjes maar binnen blijven stromen? Ligt alles op een grote berg door elkaar en spit je de hele berg door om dat ene mailtje op te zoeken? Ben je veel te veel tijd kwijt aan het afhandelen van je mail? Dan is het NU tijd om de (gratis) training ‘Slimmer werken met een lege inbox’ te volgen.

Bij deze online training ontvang je iedere dag een actie in je inbox. Binnen tien dagen heb je – iedere dag! – een lege inbox. In deze training ontvang je veel praktische tips om niet weer in de valkuil van een tijdverslindende, overvolle mailbox te vallen. Schrijf je nu meteen in!

Je allereerste goede voornemen: maak een to don’t lijst

Heb je al je goede voornemens gemaakt? Begin dan ook vandaag nog aan je to don’t lijst. Ik heb een handige worksheet gemaakt én tien tips op een rijtje gezet om je eigen to don’t lijst te maken. Zet eens op een rijtje waar jij je never nooit meer mee bezig gaat houden in 2017! Download hier gratis de tien tips + een handig worksheet.

 

 

 

 

 

Nu in de Kindle-store mijn e-book ‘Slimmer werken met een lege inbox’

Slimmer werken met een lege inbox | digitalants.nlIn het e-book ‘Slimmer werken met een lege inbox. Haal meer uit je Gmail‘ leg ik niet alleen uit hoe je snel een lege inbox krijgt (dat is simpel!), maar vooral hoe je een lege inbox houdt. En niet onbelangrijk: hoe organiseer je alle mails zo dat je iedere mail snel terugvindt, je alle acties uitvoert, documenten organiseert.

Met dit e-book leer je hoe je Gmail effectief gebruikt om al je mail te ontvangen. Wist jij dat je via Gmail de mails van al je accounts kunt ontvangen? En verzenden? En heb jij al het gemak van filters, labels en templates ervaren?  Na het lezen van ‘Slimmer werken met een lege inbox. Haal meer uit je Gmail‘ ga je veel minder tijd besteden aan je mail. Eindelijk weer tijd voor je echte werk!