een lege inbox [training]

Heb jij ook een een overvolle mailbox waarin de mail maar blijft binnenstromen? Wil je daar NU een einde aan maken? Volg de training ‘Slimmer werken met een lege inbox’. Is jouw inbox is ook een grote stapel met alle post door elkaar: uitnodigingen, verzoeken, documenten die opgeruimd moeten worden, nieuwsbrieven, informatie? Alles op een grote berg door elkaar, en als je dan aan het werk wilt, moet je eerst die hele berg mail doorspitten om dat ene mailtje op te zoeken. Dat mailtje met het document dat je nu nodig hebt, met die vraag die je nu gaat beantwoorden of met het verzoek dat je nu wilt afhandelen. Heb jij daar ook last van?

 Training: ‘Slimmer werken met een lege inbox’

Dan is het NU tijd om de (gratis) training ‘Slimmer werken met een lege inbox’ te volgen. Bij deze online training ontvang je iedere dag een korte video in je inbox. Binnen tien dagen heb je – iedere dag! – een lege inbox. Nooit meer last van een stroom mails die bepalen waar jij mee aan de slag moet. Aan het einde van de training ontvang je ook het gratis ebook ‘Slimmer werken met een lege inbox’. Dit ebook staat ook vol met aanvullende tips om niet weer in de valkuil van een tijdverslindende, overvolle mailbox te vallen.

ecourse lege inbox


Slimmer werken met een lege inbox

Ga slimmer werken en begin vandaag nog met het opruimen van je inbox.

Eindelijk die inbox leeg

Schrijf je nu in en start 1 maart met de training. Maak in tien (werk)dagen je inbox leeg en start met effectiever werken. Aan het eind van de training ontvang je het actuele ebook 'Slimmer werken met een lege inbox'. Deze versie is speciaal aangepast aan de training die je achter de rug hebt.

Weer doen waar je plezier in hebt

Vergis je niet: deze tien dagen ga je hard aan de slag. Iedere mail die je tijdens de training ontvangt staat boordevol met acties die je die dag moet uitvoeren. Want een lege inbox krijgen, dat is niet zo moeilijk. Iedere dag weer de werkdag afsluiten met een lege inbox vereist een nieuwe manier van werken. Je inbox is geen kalender, geen archief, geen chatprogramma en geen to do list. In de training "Slimmer werken met een lege inbox" ga je leren hoe jij veel effectiever aan de slag kunt zonder een kwart van je dag bezig te zijn met e-mailen. Gewoon weer doen waar jij goed in bent en waar je plezier in hebt.


Alleen het eBook: Slimmer werken met een lege inbox?

digital ants - e-boek lege inboxIn dit gratis eBook 'Slimmer werken met een lege inbox' leg ik niet alleen uit hoe je snel een lege inbox krijgt (dat is simpel!), maar vooral hoe je een lege inbox houdt. En nog belangrijker: hoe organiseer je alle mails zo dat je iedere mail snel terugvindt, je alle acties uitvoert, documenten organiseert. Dit eBook gaat dus vooral over slimmer en productiever werken door je mailprogramma te gebruiken waarvoor het bedoeld is: mails verzenden.

Door je inbox te gebruiken als een archief voor documenten en informatie, post-it notes, to do-list, nieuwssite en chatprogramma met vrienden en collega’s ben je teveel tijd kwijt aan ‘de mail doen’ en te weinig aan werk dat echt belangrijk is. Je ontvangt het eBook 'Slimmer werken met een lege inbox' gratis aan het einde van de training 'Slimmer werken met een lege inbox'. Maar je kunt hem ook direct downloaden, zonder de online training te volgen.