Slimmer werken, niet harder! Nieuwsbrief

Natuurlijk wil jij ook je werktijd zo productief mogelijk besteden. Zonder al te veel gedoe.Zorg voor de juiste mindset om ’s ochtends actief aan de slag te gaan.

Abonneer je je op de ‘Slimmer werken, niet harder!’-nieuwsbrief. En vind apps om een eind te maken aan informatiestress. Lees artikelen over slimmer werken. Cursussen en trainingen die ik voor je heb om productiever te werken.

Slimmer werken - digitalants.nl

Ga slimmer werken, niet harder

* verplicht

Boordevol info

Boordevol info over slimmer werken door niet harder maar handiger aan de slag te zijn. Met genoeg tijd voor ontspanning en bezinning zodat je tijdens je werk ook met volle aandacht kunt concentreren. Maak een eind aan de informatiestress en houd je weer bezig met waar je goed in bent. En met wat je echt leuk vind! Zink niet langer weg in het moeras van social media, apps en programma’s. Beperk jezelf tot wat echt werkt en houd op met wat overbodig is.

Minder stress en meer focus

Minder stress, minder gedoe. En meer focus, meer effectiviteit en meer resultaat. In de Slimmer werken, niet harder!-nieuwsbrief vind je alle info over minder gedoe, minder ballast en eindelijk meer tijd om slimmer te werken. Wat denk je van handige video-boekbesprekingen van managementboeken (dan weet je meteen of je dat boek ook moet lezen).

En ga jij ook aan de slag met het perfectioneren van je ochtendroutine om daarna fris en actief aan je werk te beginnen? Of heb je liever leesbare artikels over tijdsbesparende programma’s of essentiële werkwijzes? En wat denk je van interviews met andere inspirerende ondernemers over productief werken?  Die info wil jij toch ook!